Dr. Baumann en SkinIdent

SkinIdent_1

Ik ben er trots op om een exclusief verkoop punt te zijn van Dr. Baumann.
Al ruim acht jaar werk ik nauw samen met het Dr. Baumann team.

Dr.Baumann is een bionoom product. Bionoom wil zeggen dat er rekening gehouden wordt met het stofwisselingsproces van de menselijke lichaam en de huid, als met de verschillende aspecten van het milieu en het dierenwelzijn. Dit wordt bereikt door ingrediënten te gebruiken die een opbouw hebben die identiek is aan de huid en/of van nature al in ons organisme voorkomen.

Dr. Baumann Cosmetics is uitgegroeid tot een begrip voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van alleen natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken.
Dit merk is voor mij het beste voorbeeld hoe cosmetica ook zijn kan.
Zonder marketing hypes en hippe trends.
Alleen met wetenschappelijk bewezen ingrediënten.
Zonder gifstoffen!
Graag wil ik u voorlichten over gifstoffen in cosmetica.
Ja!! die zijn er.
Huidprocesverstorende, celdodende, allergiserende ingrediënten.

Vele producten hebben lange ingrediëntenlijsten met de vreemdste benamingen. Dat is doorgaans een aanduiding voor een magere en bedenkelijke kwaliteit op het vlak van werking en verdraagbaarheid. Ook de steeds opnieuw opduikende “wonder-ingrediënten” zijn een vorm van KWAKZALVERIJ en een te vermijden zinloze aanslag op uw budget.
Elk advies is maatwerk.

Weet u welke ingrediënten er in uw cosmeticaproducten verwerkt zitten en wat de impact daarvan is? Daarom is het ook lastig om de juiste huidverzorgingsproducten te kiezen, want de juiste kennis en informatie krijgen maakt dat u de juiste keuze maakt.

Er wordt eerst een analyse van uw huidige verzorgingsproducten gemaakt. Op de etiketten van uw verzorgingsproducten worden namelijk de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen die in cosmetica worden verwerkt. Deze informatie informeert over de samenstelling van jouw verzorgingsproduct.

Een cosmetica/huidanalyse is bij voortzetting van de behandeling geheel gratis (normaal €25 per half uur). Elk advies is maatwerk. Immers een huid is een huid, geen reactie is hetzelfde

Ik ben voor een gifvrije wereld! Jij ook??

Laat hier je naam en emailadres achter en ontvang elke week mijn blog met wetenswaardigheden vanuit wetenschappelijke bronnen.