Over mij

In 2008, straks al weer 10 jaar dus, startte ik mijn bedrijf.
Ik dacht dat ik een leuk product op plank had, maar niets was minder waar.
Mijn clienten kwamen er niet op terug, en ik stond zelf ook niet te juichen.
Wel heel veel geinvesteerd, tjsa dan toch overstappen?

Dat heb ik wel gedaan, voor mijn clienten en voor mijzelf ook.
Voor dat ik mijn eigen bedrijf had heb ik met tussenpozen ook nog voor 2 andere cosmetica merken gewerkt.
Echt mooi om te doen, vooral clienten met Acné kwamen op mijn pad, dat vind ik ook het mooiste om te doen.

Waar ik echt geen kaas van had gegeten ( my guilty pleasure, kaas eten dus uhum) was cosmetische ingrediënten. Dat heb ik dus echt bij het team van Dr. Baumann geleerd. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Wat een gifstoffen, dat wij als mensen elkaar vergiftigen. Net zoals in de voedingsindustrie. Daar was ik al een hele tijd mee bezig, en omdat collegae dat ook wisten, tipten zij mij over Dr. Baumann: ” Daar praten ze over huidverzorgingsproducten net zoals jij over eten praat.” vertelden ze mij.

Daar moet ik zijn dacht ik.
Daar leerde ik dat: Professionele zorg belangrijk is voor je huid. En dat die professionele zorg ook bestaat uit weten wát je op je huid smeert.

Mijn praktijk heb ik aan huis, een heerlijke rustige ruimte, waar ik graag werk.
Mijn hobby’s zijn, wandelen en reizen, al wandelend reizen ook met mijn hondje.
En onze biologische moestuin, om zo heerlijke gifvrije groentes, kruiden en zacht fruit te verbouwen.

Ik ben erg enthousiast, en ook nog een Boogschutter! Naja je snapt dan dat ik geen diplomate ben geworden.. maar wel regelmatig op reis. Van clienten hoor ik dat ik een enthousiaste meid ben, die ook stil en geconcentreerd met de huid bezig kan zijn. Nou daar kan ik me wel in vinden…maar als ik eenmaal aan het vertellen ben over de huid en over producten…………heb je even? Durf jij het aan?? hahaha

.10538668_755727527796555_4996124056181986479_o